evofenedex logisticx


Omschrijving

Wat is evofenedex?
evofenedex is één van de grootste Nederlandse ondernemersverenigingen en vertegenwoordigt bedrijven die dagelijks logistiek toepassen in meer dan 300  verschillende sectoren. evofenedex behartigt de belangen van productie- en handelsbedrijven op het gebied van logistiek en export. Van de bakker op de hoek tot de grootste multinationals van Nederland. Gezamenlijk zijn de leden van evofenedex goed voor ongeveer 75 procent van alle goederenverplaatsingen in of via Nederland. Bovendien zijn ze goed voor een marktaandeel van ruim 90 procent aan interne logistiek in ons land! Naar schatting is 85 procent van alle magazijnruimte in ons land in gebruik bij leden van evofenedex. Tevens zijn nagenoeg alle verladers in Nederland en alle grote exporteurs lid van evofenedex. Een uniek bereik in een waardevolle doelgroep dus!

 

evofenedex logisticx
doelgroep: (middel) grote bedrijven evofenedex logisticx is het enige logistieke vakblad in Nederland dat economische en maatschappelijke trends en  ontwikkelingen vertaalt naar de wereld van logistiek en Supply Chain Management. Zonder uitzondering bestaat de lezersdoelgroep uit logistiek verantwoordelijken bij ondernemingen met omvangrijke opslagcapaciteit en een zeer groot wagenpark. Met een advertentie in evofenedex logisticx bereikt u de daadwerkelijke beslissers als het gaat om inzet van mensen en logistieke middelen. evofenedex logisticx kent een aantal hoofdcategorieën: human capital, internationaal ondernemen, overheid en regelgeving, vervoer, supply chain management en vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen.

 

Maximaal bereik in een uniek Umfeld
evofenedex logisticx bereikt 24.000 beslissers in het bedrijfsleven op het gebied van logistiek en supply chain management. Een keuze voor evofenedex logisticx is kiezen voor een duidelijk afgebakend segment in een uniek Umfeld en met een dekking van meer dan 70 procent. evofenedex logisticx heeft het HOIkeurmerk. Onze oplagecijfers zijn dus gecontroleerd en de advertentietarieven zijn daarop gebaseerd. evofenedex logisticx wordt ook verzonden aan de leden van vereniging Logistiek management (vLm).


Uitgever

evofenedex b.v.


Tarievenkaart

Download de tarievenkaart


Contactpersoon

Vincent IJff

(070) 399 00 00

vincent@jetvertising.nl

Category
In de lijst