iMaintain


Omschrijving

iMaintain verschijnt negen maal per jaar en bereikt per nummer ruim 17.000 maintenance professionals, accountmanagers en productiemanagers. Zij zijn werkzaam bij asset owners, overheden, kennisinstituten en dienstverleners binnen de procesindustrie, infrasector, (petro)chemie, food en farma, bouw, vastgoed en de maakindustrie.

Om zoveel mogelijk lezers te bereiken, richt iMaintain zich op zowel opdrachtgevers als toeleveranciers van onderhoudsdiensten en -technologie. Het blad tast voortdurend de informatiebehoefte van deze brede doelgroep af. Gesteund door uitvoerig marktonderzoek binnen deze potentiële lezersgroep schrijft het blad vooral veel over nieuwe technologie, projecten, onderhoudstops, contract- en samenwerkingsvormen, veiligheid, milieu en onderhoudswetenschap. Met journalistieke vormen als interviews, achtergrondartikelen, berichten, projectreportages en productnieuws dringt het blad door tot de kern van informatie.

Vanuit het iMaintain platform organiseert de uitgever ook jaarlijkse een aantal zeer gewaardeerde congressen. Ook is er om de twee jaar veel aandacht voor Maintenance NEXT, dé beurs voor de branche.

Daarmee is iMaintain marktleider in haar discipline.

www.imaintain.info

Naast de print uitgave heeft iMaintain ook veel te bieden op haar website en haar twee wekelijkse nieuwsbrief


Uitgever

Industrielinqs pers en platform b.v.


Tarievenkaart

Download de tarievenkaart


Contactpersoon

Rob Koppenol

(070) 399 00 00

rob@jetvertising.nl

Category
In de lijst