Oppervlaktetechnieken


Omschrijving

Oppervlaktetechnieken, is het vakblad in Nederland dat zich richt op de oppervlaktebehandelende industrieën en tevens orgaan van de Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland (Vereniging ION).

De redactie stelt zich ten doel de industrie optimaal te informeren over zaken die voor de uitvoering en uitbesteding van oppervlaktetechniek relevant zijn voor de lezersdoelgroep; inkopers, opdrachtgevers, constructeurs, ontwerpers, applicateurs van oppervlaktetechnieken, onderhoudskundige functionarissen, corrosie- en verfdeskundigen en andere geïnteresseerden.

In Oppervlaktetechnieken wordt geschreven over toepassingen, problemen en oplossingen. Daarnaast is er ruimte voor het opnemen van productinformatie, nieuwswaardige persberichten van bedrijven en de mededelingen van de Vereniging ION. Ook wordt veel aandacht gegeven aan relevante beurzen en congressen. Regelmatig verschijnen er specials rond bijvoorbeeld de Week van de Oppervlaktetechnologie, de Surface Campus en de Eurofinish beurs.


Uitgever

Jetvertising b.v. in opdracht van Vereniging ION


Tarievenkaart

Download de tarievenkaart


Contactpersoon

Arthur Middendorp

(070) 399 00 00

arthur@jetvertising.nl